Gå til hovedindhold

Fintech Open Data Challenge

Åbne offentlige data kan bruges til at opdyrke nye forretningsmuligheder samt at udvikle bedre produkter og services. Danmark har en styrkeposition netop på dataområdet, og satser samtidig stort på fintech og teknologisk udvikling af den finansielle sektor.

Dette krydsfelt mellem finans, teknologi og data er dermed et område, hvor dansk erhvervsliv kan styrkes yderligere med et målrettet fokus på forretningspotentialet i offentlige data.

  Præmie
  100.000 kr.
  Idéer
  3
  Kategori
  Koncept
  Erhvervsstyrelsen logo

  Materialer

  Kommentarer

  Idé-besvarelser for denne challenge (3)
  Med centrum i data fra CVR vil vi med løsningen Styx, optimere og effektivisere måden finansielle virksomheder verificerer og monitorerer deres virksomhedskunder, gennem smart brug og behandling af åben offentlig data.
  Spenderlog er brugerens personlige digitale finansielle assistent. En assistent som, i en detaljeringsgrad ikke set før, hjælper med at få styr på hvor pengene forsvinder hen, og hvordan de kan bruges smartere.

  Vores idé er at forbedre to af forsikringskunders største pains ved et forsikringskøb: Behovsanalysen og brugerrejsen. Det er nemlig svært for den gennemsnitlig forbruger at overskue alle valg af forsikringsprodukter på én gang - men ved at bruge åbne data kan vi hjælpe kunderne godt på vej!