Gå til hovedindhold

Opret idé

Her er en kort guide til hvordan du deltager.

Det er nemt at deltage – også selvom du ikke har en løsning eller en idé. Challenges.dk byder alle velkommen til at deltage i debatten og komme med kommentarer og anbefalinger.

Opret en brugerprofil
Din brugerprofil giver dig mulighed for både at indsende løsninger og ideer til åbne challenges, og til at kommentere på andres idéer.


Kommentér på idéer
På siden Alle Challenges under menupunktet Om Challenges.dk kan du se de åbne challenges. Du kan læse de forskellige indsendte ideer, og kommentere og debattere dem du kan lide – husk at holde kammertonen!


Indsend en idé eller løsning
Vil du indsende en idé eller en løsning til en challenge, klikker du ind på den challenge du vil deltage i, og opretter din idé eller løsning. Jo tidligere i challengeforløbet du indsender din idé, jo større er sandsynligheden for at andre vil hjælpe med at forbedre din idé inden deadline. Desuden undgår du også, at en lignende idé allerede er indsendt.


Deltag i diskussionen Vi vil løbende holde dig opdateret med nyheder og vi glæder os til at høre dine synspunkter. Så kom med ind og deltag i diskussionen.

Det får du ud af at deltage

Der er mange fordele ved at deltage aktivt på challenges.dk:
• Adgang til et videns- og interessefælleskab.
• Mulighed for at få vist din idé og din virksomhed til interessante profiler fra dansk erhvervsliv.
• Gensidig inspiration og kontakt med ligesindede individer, virksomheder og organisationer.

Opret bruger

tekst

Opret bruger